Skip to main content

Fotosioon Fotostuudio soovib pakkuda oma klientidele parimat! 

Kui sa soovid kindlasti oma lapsest pilte ja/või videot, soovitavalt anna sellest eelnevalt teada. On neid, kes pilte väga ootavad ja on neid, kes mitte kunagi ei osta. Seega soovime keskenduda ainult nendele paaridele, kes kindlasti endast foto-video mälestust soovivad. Hea pildi ja video saamine on natuke ka õnneasi – sõltub, kus saaliosas paar tantsib ja mitu vooru edasi pääseb. Sellest sõltuvalt ka materjali kogumaht. NB! Võimaluste piires pildistame kõiki!

Foto+video maksab 75 EUR/paar

Sisaldab kõiki õnnestunud fotohetki (30-100 faili) ja vähemalt 3 minutilist monteeritud videot võistlushetkedest (sageli video pikkus 5 minutit või enam). Võimalus saada ka lihtsalt klippidena, kuid seni on kõik kliendid eelistanud monteeritud videot, kuhu on lisatud võistluse nimi ja tantsijate nimed.

KUI MÄRKASID PAKKUMIST ALLES PEALE VÕISTLUST JA PAKETTI TELLIDA, SAADA PAARI VÕISTLUSNUMBRIGA PÄRING.
Avalikult videomaterjali me üles ei pane ja mõne aja pärast kustutame kogu materjali ära suure mahu tõttu.