Skip to main content

Sel laupäeval, 21.jaanuaril 2017 sai Pirita Majandusgümnaasiumi saalis nautida tantse 15 tundi järjest. Kes viis kaasa medali, kes kogemused. Võitjad on kõik! Kohtunikud ja korraldajad on oma töö teinud.

Päeva jäävad illustreerima fotod. Seniks kuni ma need 2764 fotot läbi vaatan, mis sel päeval tehtud sai ja netti panna jõuan, mõned valitud kaadrid sellest pikast maratonpäevast. Fotod on valid suuresti juhuslikult või emotsioonidest lähtuvalt, mis võistlusel tantsu jälgides ja jäädvustades tekivad. Või siis sellest, et pilt on minu meelest õnnestunud!

Kohtunikud.

Quickstep

Tants on pärit Ameerikast. Tõlke järgi kiiret sammu tähendav quickstep kujutab kergete sammudega tantsu, tundub, justkui tantsijate jalad põrandat ei puudutagi. Tants arenes välja foxtrotist ja valsist ning selle tantsu figuurid põhinesid valsi kinnistel ja foxtroti avatud pööretel.
Võistlusprogrammis on quickstep viimane standardtants, tema tempo on 50-52 takti minutis ning taktimõõt 4/4.

Vikerkaarevärvid!

Looduses põhjustab vikerkaare päikesekiirte eri lainepikkustel erinev murdumine ja peegeldumine ligikaudu kerakujulistelt vihmapiiskadelt vihmaseinal või vihmapilves, kui päikesevalgus langeb viimasele vaatleja selja tagant. Atmosfääris iga veepiisk toimides nagu prisma lahutab valge valguse erineva lainepikkusega komponentideks ja kui selline lahutamine toimub paljudes miljonites piiskades, siis ilmubki taevasse vikerkaar.

Siinkohal vikerkaar tantsupõrandal.

Konstantin Gorodilov ja tema partner Dominika Bergmanova (CZE). Paari tantsu on alati super jälgida ja see lihtsalt kutsub kaasa elama.  Tantsivad koos aastast 2012. Konstantini ja Dominika treeneriks on Eduard Korotin tantsukoolist KreedoDance.

Kiired tantsud, vahvad hetked!

Naeratus on inimestele sama, mis päikesepaiste lilledele.

Soe naeratus on headuse keel, millest kõik aru saavad.