Skip to main content

Esimesed emotsioonid on vaibunud ja esimene väsimus ehk välja puhatud. Suur tänu ülitublidele korraldajatele, kes andsid endast maksimumi ning kelle jaoks see päev oli kõige pikem! Samuti väärivad kiitust tublid abilised, toetavad lapsevanemad, nõudlikud treenerid ja sponsorid, kes aitasid selle päeva toimumisele kaasa!

Foto: Tantsukool Tango

Võistlusel osales 160+ tantsupaari. Hetki, mida jäädvustada, oli palju.
14-tunnine päev kaameraga, mis kaalub pea 3 kg, on korralik trenn ja annab järgmisel päeval tunda suhteliselt arvestatava väsimusena. Kui kõik hästi läheb ja ootamatusi ei teki, saavad esimesed pildid üles juba esmaspäeval (06.02.2017).

Kui vahel on tekkinud küsimusi, miks mõned pildid pika viivitusega netti jõuavad, siis Fotosioon ei ole mu põhitöö. Saan seda teha palgatöö kõrvalt, isikliku aja arvelt. Seega viivituste puhul palun mõistvat suhtumist! Tantsupordi jäädvustamine 9 aasta jooksul on olnud üks paremaid asju mu elus!

Sel korral toetas Fotosioon Fotostuudio igas võistlusklassis 4.-6. kohta spetsiaalselt ürituse jaoks kujundatud kruusiga. Fotokruus on üks universaalsemaid ja praktilisemaid kingitusi, olgu tähtpäevaks sünnipäev, sõbrapäev, emadepäev, isadepäev, jõulud või miks mitte lihtsalt argipäev! Antud kruusi võib ka pesta nõudepesumasinas (mis tavaliselt fototrükiga kruuside puhul ei ole soovitatav)!

Kui sul tekkis huvi, kirjuta oma soovidest, loon Teile sobiva kujunduse ja vormistan trüki! Kaunis ja praktiline kingitus pikaks ajaks! 
NB! Arvestada tuleb varuajaga, mis kulub sobiva kujunduse loomiseks ning Teie poolt kinnitamiseks + tehniliseks teostuseks. Soovituslikult vähemalt 10-päevane varuaeg.

Tartus toimunud 2017 aasta 10-tantsu EMV tulemusi näeb siit.

Õhtuse osa teleülekanne on järelvaadatav siin.