Skip to main content

Showesinemised:

Karoliina Villem & Sten Tarsalainen
Mari-Liis Mets & Rannar Edovald

Tantsusari Magus Algus hakkas koostöös Lyonessiga (www.lyoness.com/ee) välja andma kliendikaarti millega saab soodsamalt Magusa Alguse võistlustele ja millega säästad raha, osteldes Lyonessiga liitunud ettevõtetelt. Eestis on üle 500 partnerettevõtte ja välismaal üle 50000 ettevõtte.

Igalt ostult raha tagasi – nii lihtsalt see töötabki! Näidake enda Lyonessi Cashback kaarti meie partnerettevõtte juures ostu sooritamisel ning juba kogutegi Cashback’i ja Shopping Point punkte. Kaardi kasutamine on sama lihtne kui iga teise kliendikaardi kasutamine, kuid Lyoness Cashback Kaart on tulusam – igalt ostult saad raha tagasi ning kogud ka Shopping Point punkte.  Kaardi saab endale soetada Magus Algus võistlusel ja see on TASUTA!

Kaardi kujundus Fotosioon Fotostuudio poolt!

Võistlus pakkus palju kauneid hetki, aga seekord tooksin välja parimad jalatõsted/sirutused!

Ja lihtsalt vahvad kaadrid! 

Kui Sulle Fotosiooni postitus meeldis, vajuta allolevat “Love” nuppu!