Skip to main content

25. veebruaril toimusid Jüris Eesti Eesti Meitsrivõistlused Ladina-Ameerika tantsudes.  Täiskasvanute vanusegrupis tuli võitjaks Kreedo Dance paar Konstantin Gorodilov – Dominika Bergmannova, teine koht kuulus paarile Kirill Medianov – Elisaveta Semjonova, samuti tantsuklubist Kreedo Dance. Kolmanda koha võitis tantsukool Laguun paar Vjatseslav Mõlkin – Daiana Khedzhazi. 

Allpool väike pildigalerii juhuslikult valitud hetkedest ja (amatöör)video meenutamaks võistlust liikuvas pildis. Ma tänan kõiki, kes naudivad ja hindavad minu tööd. See maailm on minu jaoks parim koht, kus olla! Lühidalt – taaskohtumiseni uutel võistlustel!

Lisaks treeneritele, kelle suure töö tulemusena saavutatakse paremaid tulemusi, teeme aplausi ka fännidele ja kodusele tugirühmale, kelle ülesannete nimekirjas on soeng, meik, pruunistamine, logistika, riietamine, söök-jook, ergutamine-turgutamine, SOS-abi, jne.

Samuti veelkord au ja kiitus korraldajatele ja kohtunikele!

Palju kauneid hetki ja inimesi liikuvas pildis!

Leho Holm – Marleen Lutter
Robert Veide – Amanda Rebeca Padar
Robin Alexandr Veskus – Anita Sõtšugova
Konstantin Gorodilov – Dominika Bergmannova
Kirill Medianov – Elisaveta Semjonova
Ander Saago – Kristel Moorats
Rasmus Lang – Martina Heimo
Mark Richard Jürna – Lisette Metsalu
Roland Zamfir – Anabel Aunver
Aleksandr Krasnikov – Regina Velberg

Martin Parmas, Gerli Padar, Liina ja Veiko Ratas, Kaisa Oja ja Marko Mehine, Katrin ja Kerstin Kuuse, Ivo Kappet ja kõik teised külalised-fännid taustal!