Skip to main content

Sel laupäeval toimus Tartu Ülikooli spordihoones teist aastat järjest võistlustantsu MK-etapp WDSF Tartu Open 2017. Võistlustants, mis on täis glamuuri, sära ja ranget distsispliini, annab samuti füüsilise tugevuse ja vaimse vabaduse! Sündmust korraldas Martin Parmas koostöös Tartus tegutseva tantsukooliga Prestige, Eesti Tantsuspordi Liidu ning Maailma Tantsuspordi Föderatsiooniga.
Võistlesid tugevad paarid. Võitjateks tulid parimatest parimad.

C-klassi pildid on Fotosioon Fotostuudio e-poes juba üleval.

Õnn on tee, mida mööda me liigume.

The road to success is always under construction.

TIME TO SAY GOODBYE

Millegi lõpp on alati millegi uue algus! Aastaid on pakkunud tantsijad meile – vanematele, treeneritele, sõpradele-tuttavatele, sugulastele, sponsoritele, lihtsalt poolehoidjatele palju kauneid hetki. Käesolev võistlus, Tartu Open 2017 on viimane ühele väga tugevale ja armsale paarile.

Seoses õpingutega, mis viivad kodumaalt kaugemale, lõpetavad tantsukarjääri Herbert Lõhmus & Annika Talvet. Mina fotograafina tahan tänada nende paljude kaunite hetkede eest, mida Herbert oma praeguse ja varasemate tantsupartneritega on pakkunud. Juba esimestest võistlustest alates, mis ajaliselt on ca 10 aastat, suhtles Herbert kaameraga ja tema tantsu oli lihtsalt super jäädvustada. Ja siinkohal väike pilguheit aastate taha läbi pisikese video, millal see kõik algas.

FOTOSIOON FOTOSTUUDIO on olnud tantsijatega ca 10 aastat. Ma tänan kõiki heade emotsioonide ja kaunite hetkede eest! Soovin kõigile naeratust näole, edu ettevõtmistes, kallite-oluliste inimeste toetust, mis iganes ette võtate, rohkem häid sõnu ja tegusid, mis panevad päevad särama. Ja kõige lõpuks sooja ja vahvat suve!

Lugupidamisega ja tänutundega,
Evelin Lillepuu
Fotosioon Fotostuudio fotograaf

NB! Piltide kasutamine ilma Fotosioon Fotostuudio nõusolekuta keelatud!