Skip to main content

Hei kõik kenad 09.12 ja 10.12.2017  tantsijad!

Kaks pikka tantsupäeva, palju võite ja kogemusi! Fotosioon Fotostuudio jäädvustas hetki nii tantsupõrandal, kui ka stuudios! Suur suur tänu ka Tango Tantsuklubile, kui võistluse korraldajale ja võõrustajale!

Kõik pildid on netis ja leitavad E-POEST kaustast 2017 august kuni detsember.
Kuna meid oli kaks fotograafi, kes pildistasid, siis fotosid on palju ja need kindlasti ei ole loogilises järjekorras!
NB! Kõik stuudios tehtud fotod leiab siit: STUUDIOFOTOD

Nagu olete märganud, siis me võistlusetel enam nii tihti ei kohtu, kui varem. Seega, kasutage võimalust nende võistluste raames, kus Fotosioon kohal on, andke endast märku, kes on reaalselt piltide tellijad ja nii saate kindlasti endast kauneid pildimälestusi. Kuna ajaresurss on meil kõigil piiratud, siis ennekõike pildistan tõesti neid paare, kes ka reaalselt tellivad.

♥  NB! Kui sa E-poes järgmist pilti ei näe, värskenda lehte ehk tee lehel Refresh!

Tantsupiltidele ja stuudiopiltidele tuleb teha kaks eraldi tellimust. Saates kaks või mitu tellimust 1 päeva jooksul, arvestastakse postikulu ikkagi ühekordselt ja pildid saadetakse 1 saadetisena! Ilusaid pildielamusi ja peatselt saabuvaid pühi!

Aitäh kõigile!