Skip to main content

27. jaanuaril 2018 Tallinnas Audentese spordihoones peetud Eesti meistrivõistlustel standardtantsudes tantsisid end ka sel aastal meistriteks täiskasvanute vanusegrupis Leevi tantsijad Madis Abel ja Aleksandra Galkina. Ja mitte ainult nende kaunite hetkedega võistlus ei piirdunud. Kindlasti on paljude pealtvaatajate telefonides, tahvelarvutites, kaamerates ja mõnes muus seadmes mälestusi sellest päevast.

 

Siinkohal tahaks aga jagada Fotosioon Fotostuudio hetki ja mälestusi sellest võistlusest! Kaunid fotod, nagu ikka, leiab E-POEST. Finaalide osa on jagatud kaheks albumiks – esimene osa kuni esimese autasustamiseni ja teine osa kuni ürituse lõpuni.

NB! Kui E-poes avatud pildialbum koheselt pilte ei kuva, tee lehele värskendus/refresh! Kuna pildialbumites on sadu pilte, ei pruugi alati sinu telefon või arvuti kohe nende eelvaateid alla laadida.

Kui sulle pildid meeldisid, vajuta allpool olevat LOVE-nuppu, et avaldada toetust fotode tegijatele. Lisaks võid postitust jagada Facebookis!