Skip to main content

Hei kõik vahvad ja ägedad tantsijad!

Eesti Meistrivõistlused 10-tantsus 2019 on taas toimunud. Seekord siis Tartus, kus kultuuri- ja spordielu on väga rikkalik.  Tunneme tänulikkust kõigi vastu, kes on aastakümneid tantsusporti edendanud ja kiidame neid, kes on tantsusportlasi toetanud, alustades vanematest ja lõpetades lihtsalt toredate inimestega, kes saadavad sportlastele oma naeratusi ja plaksutavad kauni etteaste eest! Iga võistlusel osaleja on võitja – tantsijad, lapsevanemad, pealtvaatajad.

Esimesed pildid on netis juba üleval ja peagi tuleb lisa. Kuna pildistan tantsusporti oma põhitöö kõrvalt, siis taaskord üritan iga päev mingi osa pilte läbi töötada ja e-poodi lisada! Kasvõi 200 pildi kaupa. Seniks aga väike videomeenutus sellest toredast päevast! NB! Videosid tuleb seekord omajagu, jälgige uudiseid, facebooki ja instagrammi!

Ja kui sulle meeldivad Fotosiooni tehtud pildid, vajuta antud postituse all Love nuppu ja kui sulle meeldis video, jaga seda ka sõpradega!