Skip to main content

MIKS LÄKS PILTIDEGA NII KAUA?
Sest tegelikkuses kõik pildid hävisid ja neid tuli taastada. Kahjuks taastada sai vaid osaliselt. Pildid ei ole kõik tingimata kronoloogilises järjekorras. Seega kui otsite endast/enda paarist pilte, palun vaadake kõik albumid läbi. Kui teist ei ole pilte, siis mitte sellepärast, et teid ei pildistatud, vaid lihtsalt pilte ei olnud võimalik taastada.
Kõik pildid on töötlemata! Korrigeerin pilte peale tellimuse esitamist.

PERIOODIL 8.mai kuni 15.mai 2019 IGA 5. pilt/pildifail TASUTA.

Kui tellimus sisaldab fotosid/faile ka teistest võistlustest (näiteks meistrivõistlused või eelmistest aastatest, sama inimene teeb mitu tellimust sama päeva jooksul), on ka postitamine TASUTA või kui tellite pildifaile, on lisaks 1 pildifail TASUTA!

Lisaks fotole on võimalik nüüd leida meie lehelt ka videomaterjali. Hetkel on näidisena üleval C- ja B-klassi videod. Teised võistlusklassid – päringute alusel! Kirjutage ja leiame üles teie tantsuhetked!

Leides endast toredaid hetki, kirjuta meile, millised lõigud sulle meeldisid ja me monteerime sulle kokku toreda video. Soovi korral saab videosid osta ka monteerimata kujul. Monteerimata video/videod ühest tantsupaarist 25.-. Monteeritud video, kuhu lisame soovi korral ka tantsijate nimed, videoefekte ja pilte, hind 35.-.
Kirjuta info@fotosioon.com või Facebooki.