Skip to main content

Fotosioon Fotostuudio soovib pakkuda oma klientidele parimat! WDSF Tartu Open 2019 võistlusel esmakordselt pildistasime ja filmisime suures saalis ennekõike neid paare, kes avaldasid selleks eelnevalt soovi. Nii saime keskenduda ja vastavalt tingimustele pakkuda parimat võimalikku tulemust, mida ei saa teha siis, kui üritad jäädvustada kõike. Töötasid 2 fotograafi + 1 videoinimene.
Väikese saali pildid tulevad peagi internetti ja tellimine toimub tavapäraselt.

NB! Kui sa ei avaldanud soovi, siis võid ikkagi saata päringu, kas tegime Sinust pilte, sest kui meil oli vabam hetk või paar tantsis täpselt fotograafi ees, jäädvustasime ikkagi neid kauneid hetki! Saada päring, kus märgid ära orienteeruva võistlusaja ja paari numbri!
Samuti videotele jäi rohkelt paare ja kauneid hetki!

Foto+video maksab 75 EUR/paar ja sisaldab kõiki õnnestunud fotohetki ja videosid või ühte monteeritud kuni 3 minutilist videot võistlushetkedest. Videotellimuste arv piiratud!
15 fotofailipakett – 25 EUR
30 fotofailipakett – 45 EUR
Ülejäänud hinnad tavahinnakirja alusel. 

Jäädvustades kauneid mälestusi,
Fotosioon Fotostuudio
Evelin, Erik ja Aleksandr