Skip to main content

Heategevusfond Minu Unistuste Päev viib ellu raskelt ja krooniliselt haigete laste unistusi, mis toetab laste ja vanemate vaimset tervist ning on oluline osa raviprotsessi tervikust.

ITI MARTA UNISTUSTE PÄEV.

Iti Marta on lõbus tüdruk, kellele meeldib väga ujuda, ta tahab ilusaks saada ja tema unistuseks on lennata lennukiga otse restorani.

✈️ Unistuste päev algaski lennukis teel Riia poole. Õhku tõustes tervitati tähtsat reisijat, Iti Martat ja sooviti talle kaunist päeva. Meeskond oli korraldanud tüdrukule lennukis restorani ja külalised kutsuti kokpitti lennukiga tutvuma. Riiga kohale jõudes viidi kohvrid hotelli ja kiirustati õhinal Livu veeparki sulistama, kus mitu tundi sai vees hullata. Järgmisel päeval sõideti tagasi Tallinna, kus viidi Iti Marta kohe meigistuudiosse. Seal sai ta professionaalse meigi ning seejärel kohe ka ilu jäädvustatud fotostuudios koos perega. Päev võeti veel kokku Oivalise kooke maitstes.
Loe Iti Marta vahvatest seiklustest pikemalt kodulehelt: https://bit.ly/48qBmQc
Suured tänud toetajatele ja koostööpartneritele: Ma armastan aidata annetamistalgupäeva toetajad (rahaline toetaja), Estravel, airBaltic, Hesburger, @Kai Tammsaar M.U.A, IIZI Kindlustusmaakler, Mariliis Pinn, Lizkiz Couture, Oivaline Tervislik Tort, Nele Suurna Photography, Fotosioon Fotostuudio, Erik Holmberg
Aitäh ka vabatahtlikele: projektijuht Käthlin Karu, Tuuli Tromp, Mädleen Mustonen, Marten Tall, Martin Kõiv
Asukoht
Fotosioon Fotostuudio
Fotograaf
Evelin Lillepuu
Video
Erik Holmberg
Oivaline Tervislik Tort on rohkem kui lihtsalt tort. See on elustiil, missioon ja kirg. Oivalise lugu sai alguse tervislikust elustiilist ja soovist jagada seda teistega. Oivaline usub, et tervislik toitumine on toitumine, mis rikastab nii keha kui ka vaimu.
Oivalise tootevalik on gluteeni-, laktoosi- ja lisatud valge suhkru vaba. Pooled tooted on ka täiesti piima- ja munavabad ehk vegan. Eelistame mahetoorainet ning pea 50% meie toorainest on öko. Meie klientideks on terviseteadlikud perekonnad ja töökollektiivid, kes soovivad pakkuda oma lastele ning kolleegidele vaid parimat.